Online bestellen

Vermijd lang wachten in onze zaak, en bestel uw lunch op voorhand in onze webshop. Bestellen voor 10u30 is niet aanschuiven tijdens de drukke middagspits! Gelieve er rekening met te houden dat we niet kunnen garanderen dat bestellingen die later dan 10u30 zijn doorgestuurd effectief zullen klaarliggen tegen de middag.

Wenst u bepaalde aanpassingen te doen aan (een onderdeel van) uw bestelling? Noteer dit bij opmerkingen.

In onze webshop kunt u tevens terecht voor het bestellen van ontbijtmanden, kaasplanken, tapasschotels, feest en vergaderbroodjes, ... Wij vragen om uw bestellingen hiervoor een 3tal dagen op voorhand door te sturen.

Gelieve bij het opgeven van uw bestelling rekening te houden met onze openingsuren: iedere dag - behalve dinsdag en zondag - van 8u tot 14u.

In verband met ontbijtmanden: Vermeld aub bij het uitchecken de datum, of het om levering of afhaling gaat, het eventuele afhaaluur en eventueel het gewenste leveringsadres. Wenst u de ontbijtmand cadeau te doen en dient er niet afgerekend te worden bij levering? Geef dit zeker mee bij uw bestelling, 

De prijzen getoond in onze webshop zijn indicatief. Bij het afrekenen kunnen toeslagen voor levering, aanpassingen aan broodjes, extra's, ... worden toegevoegd.
Heeft u vragen betreffende de werking van onze webshop of uw geplaatste bestelling? Stuur een mailtje naar webwinkel@deneethoek.be of bel tijdens de openingsuren naar 0468 223 980.


Download hier onze volledige lijst met afhaalsnacks!

Opgelet: Wij zijn gesloten wegens krokusverlof van 24/2 tot en met 29/2.
U kunt bijgevolg geen bestellingen plaatsen voor afhaal tijdens deze week.

OPENINGSUREN


Alle dagen van 8u tot 14u 

Gesloten op dinsdag, zondag en feestdagen

Copyright © All Rights Reserved